Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara skyddsängel

Leende av guld

vingar av vitaste siden

 

Du följer mina steg

 

Famn av bomull

toner av gyllene tangenter

 

Du finns alltid där

 

 

Aldrig lämnar du mig

 min underbara skyddsängel




Fri vers av Cajsa
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-19 13:53



Bookmark and Share


  devilsangel
Mycket vackra rader...
2008-05-27

    Lindizz
Mycket fina rader om en skyddsängel.
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg