Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skrämmer dig nog

Jag skrämmer dig nog

tror jag

Jag talar i språkliga toner

som du inte räknat med

inte förstår

Jag leker med dig

såsom du ock leker med mig

i tomheten

när solen färgar lövverket till guld

Det är morgon, det är maj

vart kom grönskan ifrån?

Jag har missat den

Jag har varit för upptagen i mig själv

Jag har andats den kalla höga luften

Jag har sett allt utom livet

Det gör ont i min mage nu

där finns saker jag glömt att säga

Där finns än mer jag glömt att känna

och här spelar jag

Här leker du

Och vi dansar vårt spel

in i det oändliga




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 413 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-20 04:56



Bookmark and Share


  blaite
Fin fint..Blaite
2009-05-10

  Sladjana Zubcevic
Gripande och fint skrivet.
Vackert och mycket stark.
2008-05-20

  Larz Gustafsson VIP
Det där med grönskan upplever jag nästan varje år. Plötsligt ställs jag inför fait accompli. Ett, tu, tre lyser studentmössor vita i city... Och jag tänker: Var har jag varit?
Kommer till samma slutsats som du: i mig själv.
2008-05-20

  Michaela Dutius
Poetiskt och berörande- slutet är särskilt skönt-in mot en oviss fråga.
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity