Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötslig skur - haiku

Som vita loppor
hoppar hagelkornen i
det gröna gräset




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-20 10:24



Bookmark and Share


  sjörövar_fabbe
Exakt.
2008-05-23

  Maria T
Jo, men det är vackert
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

papillon