Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskar i ett andetag

Hjärtat bultar, bankar, dansar och
slår.
Ändå vet jag inte om jag vågar och
får.

Tumultet får mig att vilja fly i ren
panik
men då hörs från hjärtat ett högt
skrik.

Inser att det är försent för mig att
vända.
Istället kapitulerar jag och låter det
hända.

Mina försök att förklara mig är trevande
små.
Vet inte om du orden i denna kan
förstå.




Fri vers av Brell
Läst 512 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-21 15:07



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Känner man dig förstår man.... känner han dig?

Lyckönskningar, du är värd det!!!!
2008-06-01

  Ilona _L
Urk!
Ibland är det som om du läser mina tankar! :-/
Jättefint beskrivet...
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Brell