Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vimmelprins

Äventyrslystra blickar möttes
- delade ut [oförglömliga]
beroendeframkallande leende.

Smygande spänning
brännheta händer spelar
på våra nervtrådar
som stötar genom våra kroppar
[kroppar som får kontakt]

Alkoholdimman lägger sig
som en himmel runt oss
Vi är nu i paradiset
med själarna fulla av
fantasibesprutade visioner
[kroppar som drömmer]

Varsovduinatt?




Fri vers av Kylskåpspoesi
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-06-27 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kylskåpspoesi
Kylskåpspoesi