Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tro kapitulerar


Kapitulationen andas starkt i mig
ty jag hyperventilerar goda energier



Jag blir bekräftad genom mitt intellekt,
från mitt inre och igenom mig själv

Jag är just nu i denna stund befriad från
mina egna murar av osynlig materia

Jag har slagit mig fri från melankoli,
mitt mörker minskar var eviga dag

Jag har blivit stark
Jag har givit styrka

Jag har fått och nu kan jag ge, jag kan
ge utan att begära att få något tillbaka...

¤ Min tanke är fri

¤ Jorden vibrerar

¤ Min tro kapitulerar

Jag tillför det det stora känslomässiga
eko-systemet eviga energier,
det stora trädet som gör att vi andas

Mina ådror fylls av värmande blod och
hjälper månen att lysa, denna outtalade
gemenskap av kärleks krigare finns nu
även i min kropp, evigt föränderlig....

¤ Mitt klorofyll ger energi

¤ Mitt inre värde är broderi

¤ Må ljus och kärlek evigt lysa








Fri vers av coffe
Läst 375 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-05-22 16:23



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Vacker man som skriver vackert om kärleken och av det blir det en förtrollande poesi.
2008-06-28

  Fredrik Klang
Jag reser mig upp, höjer min hatt, jublar och applåderar
2008-05-31

  Cadena
Vad härligt att läsa om den här sortens geografi - eller eko-system var det kanske. Man mjuknar. Tack!
2008-05-24

  drakbruden VIP
Pulserande av styrka, som skrivna i gyllene eld är dina ord!
2008-05-24

  Lyckohäxan Enediel
Så innerligt stark styrka!! Du har verkligen lyckats förmedla en kraft och harmoni som flödar fritt.
Woooow...jag njuter i hela själen när jag läser den här...underbart!
2008-05-24

  Havsbris
som sagt!!!
jag är sällan fel... ;o)

grattis
2008-05-24

  Maria Zena Viklund
stark och bärande text, bra skrivet, applåder!
2008-05-23

  yllot
Power!! Det är vad du förmedlar, dina ord skriker inre kraft och styrka och den smittar.. Hyperventilerar goda energier, den gilla jag =) Tack för att du delar, andas ditt klorofyll och sprider kraft..
2008-05-23

  Havsbris
läs- och tänkvärd ;o)

en lektion alla skulle
lära sig av... tack!
2008-05-22

  Havsbris
älskar ditt sätt att skriva,
du målar beska känslor med
ömma och ödmjuka ord och
fagra bilder... i alla dina
alster ,o)

misstro tillhör
dem som inte tro...eller
inte ser/känner med hjärtat!!
titeln kan läsas på olika sätt ;o)

Kapitulera aldrig leendet och
tro på digsjälv!!!!

du lyser, du ger hopp i dina
starka verser... du gör mig
glad och att le varmt, du skriker
nästan lyckan och av energi
som går genom hela texten...
Balans, mutualism... klokhet!!!
hahahhaha

blir så stolt av dina positiva
tankar och din härlig självkänslan,
Go for it!!! Titta inte bakom ;o)

Bravo!
2008-05-22

    ej medlem längre
Underbart innerligt och starkt skrivet, med ditt speciella touch giver du hopp som aldrig förr, tack!
2008-05-22

  devilsangel
En härligt positiv text som andas stor styrka! Bravo!!
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe