Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utomhus


klippan bildade det vindskydd
som havet inte kunnat ge

där älskade vi




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2005-06-28 08:45



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Vad härligt!! Vilken plats!!!
2005-06-28

  kath
en härlig stund som skildras...läser också in det stormande havet som en symbol för livet som kan bli alltför stormande för att kärleken skall kunna få sin plats...fin
2005-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP