Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är nästan gratis

 

Om du ger mig en bukett maskrosor

så ger du mig den sanna livskraften

något som växer mot alla odds

i alla väder

Det är kärlek för mig...

och min glädje kommer rulla

över hela jävla himlavalvet!

Så snälla...en liten bukett...maskrosor...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 481 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-05-23 01:54



Bookmark and Share


  erkki
En underbar bild av visdomsordet att: Det är tanken som räknas!
2012-01-01

  Quasimodo
Fint och skönt för livskraften och allt som växer !!
2008-05-28

  micke marin
Underbar sak, att växa med den sanna livskraften och glädjen, det kan inte bli bättre än så. Och på sätt och vis så är det gratis..
2008-05-24

  Thurizas
*s* helt enkelt jävligt rätt!:)
2008-05-24

  Lejonhjärtas poesi
Underbar att läsa och med din livskraft får du torra öknar att blomma, plockar med glädje en bukett snäll som jag är. Tack för skön poesi!
2008-05-23

  Havsbris
är de svåra vågar som
men ska ta med styrka...

är inte det lättast som
betyder något, det alla
kan!!

Utsökta konnotationer
och liknelser, som gör
en att rysa, bravo!
2008-05-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Underbart beskrivet!
Visst lyser maskrosor
upp! Min svärfar gjorde
maskrosvin, jätte gott!
Sen fick man inte lov
att göra det eller...
2008-05-23

  mayhem and order
Finbra text, gillas! Själv skulle jag velat haft bilrutorna skrapade emellanåt!
2008-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Den här dikten säger väldigt mycket.
Om att se värdet i det andra inte ser något värde i.
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du