Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan oss..

Avståndets närhet..
mellan dig
mellan mig..
osynliga banden knutna
våra själar av samband..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-24 23:19



Bookmark and Share


  Havsbris
Det finns inte något
avstånd när själar
andas samma luft
och hjärtat slår
samma rytmnen ;o)
2008-05-25

  Larz Gustafsson VIP
Avståndets närhet upplevde jag den där märkliga tiden då min fru var i Etiopien och jag var här.
2008-05-25

  Sladjana Zubcevic
Så vackert....
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP