Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexet

Du och jag vandrar på
stigen där

Tar varandra i handen
och ler

Sexighetens lust
kommer imot oss

Vi ligger ner
på bar mark

Känner det
sticker under mig

Filten du ger mig
gör mig glad

Ligger där
och små ler

Sexiheten i skogen
flippar ur

Vi andas som ett par
som jobbar

Jag kommer nu
skriker högt



Jobbar hårt
du kommer

Andas lugnt
bredvid varandra




Du säger ska vi
jobba igen

Jag andas och
säger kom igen...











Fri vers av häxanmara
Läst 394 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-25 01:51



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Haha! Gillar den här och slutraden är ju toppenbra! *S*
2008-05-25

  Lejonhjärtas poesi
Lustfyllt jobb;)
2008-05-25

  Larz Gustafsson VIP
Skogen, ja...
Det är något speciellt med skogen...
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara