Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har jag lust att rädda dig?

Och i utkanten av din ångest
snurrade jag

Oförmögen att komma
in

Men viljan kanske inte heller
fanns

Min rädsla var kanske bara ett
Svepskäl

För att ge igen
Med samma mynt




Fri vers av Sara Se
Läst 292 gånger
Publicerad 2005-06-29 13:58



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Dessa ord ger rysningar ...
Stilla undran uppstår om vad det är du ger igen med samma mynt för ...?
2005-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Sara Se