Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet på en pinne

är lite lättare än att försöka
sitta bredvid

risken att ramla är då där större




Fri vers av ia VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-28 22:18



Bookmark and Share


  J A Nicander
Underbar text med finurlig sensmoral.
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP