Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar från en second hand affär


Som en luggsliten tröjja i skyltfönstret...

välanvänd
utsliten
trasig

men i gott mod

att någon gång
hamna i rätt händer

 




Fri vers av ia VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-28 18:15



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2008-05-29

  J A Nicander
Detta är en annons sökandes efter en uppriktigt och varsam kärlek som jag aldrig förr sett eller beröts av som nu. Väldigt fint!
2008-05-29

  Carola Zettergren
Mysig poesi...jag gillar gamla saker de har en historia!!!!!
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP