Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öga mot Öga

 

Ställer mig öga mot öga

med en slagen timme

viker inte med blicken

låter timmen sjunka in

i ögats djupaste botten

den lägger sig fnissande ner

burrar in sig

färgar de tankar

som kommer

i de oslagna timmarna




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 365 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-05-30 16:54



Bookmark and Share


  micke marin
surrealistiskt! Lite picasso över det hela. coolt!
2008-09-23

  Quasimodo
Där öga ser för det som varit, själens öga tveklöst till då och nu, till det som ska bli !!
2008-06-15

  Rosen VIP
Hm! tidens vara eller inte vara, det är frågan...
och däri speglas jagets tidsrum...
denna gillas!!
2008-06-04

  Stigfinnaren
Ja, du vet ju att tiden egentligen inte finns...
2008-06-04

  Thommy
Öga mot öga med slagen timme, den var bra, tycke om texten.
2008-06-01

  Spider
För att vara svammel som jag inte begiper mig på
så var det nog lite rim å fason i det hela *L*
2008-05-30

  Lejonhjärtas poesi
Sköna stämningar
öga mot öga i djupa blickar
alls inga hämningar
tiden förväntansfullt tickar
2008-05-30

  Havsbris
kampen eller dansen
där
är bara underbart,
en lek av vackra
ord, med stil och
humor, sanningen
i vit ögat ;o)
om tiden
om tankar som ler...

Smidigt!!
2008-05-30

  papessa
tycker mycket om fnissandet
2008-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Mycket intressant beskrivning av tidens gång, kanske då något speciellt skall hända vid ett särskilt klockslag.
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du