Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tröst


sakta

trillar

mina tårar

i natt

i ensamhetens dunkel

men inför er

behåller jag min stolthet

ni kan slå, sparka och håna

vad rör det mig?

jag är starkare än alla ni tillsammans

aldrig i livet

att ni ska få veta

att jag sparar

mina tårar

tills jag kommit hem...
















Fri vers av Zam
Läst 470 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-30 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam