Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

f**king lagom


jag har tretton knoppar i blomman som inte trivs i soligt läge
och var dömd att dö.
jag har mördarsniglar i gräsmattan men den växer värre än ogräs.
jag får eksem av solen men är ändå glad.
jag vann sjuttitusen på V75 och har hälften av pengarna kvar.
jag har en sambo som älskar mig, två katter som sover i min famn och mat varje dag.
så varför?
är jag inte nöjd?




Fri vers av Zam
Läst 495 gånger
Publicerad 2008-06-06 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam