Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paradis



...och nu går hon, brorsungen,

och säger mamma, pappa, boll, katt-

jag har gått i 32 år och kan alldeles för många ord,

får inte höra att jag är si och så och bluttan, blä

vem tycker att jag är gullig om jag dreglar och säger bajs?

Kanske är det därför jag älskar brorsungen så;

inte fan dömer hon mig.

Faster-monstret är en cool tant

som gillar att leka.

Ok, fine, det funkar för mig.




Fri vers av Zam
Läst 482 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-31 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam