Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enediel och jag tog en grillkväll...skrev en liten dikt mitt i all hunger ;)


Feed me after midnight!


Jag ligger här
så liten och utsvulten
viskar hest ditt namn

Vill du med mig?
Är våt...ta mig!

Jag kan inte behärska mig längre
kläderna sliter jag av mig själv
ställer mig naken framför dig

Dansar indiandansen
och vickar mina höfter för dig
runda mjuka höfter
som du tycker är sexiga
jag VET att du vill ha mig
så va fan...kom och ta mig!!

När jag står riktigt nära dig
så känner du
min kåthet
det ångar om mig

Hettan dödar mig snart
vill ha dig!
varm som en bastu
sexig som du önskar

släck min eld älskling...
knulla mig kall igen
det brinner i huden
skynda dig
vill bli ett med dig

om jag lägger mig ner
särar lite lagom
drar dig tätt intill
mot min varma grotta
en svullen grotta
varm och lysande röd för dig

allt jag vill ha
är den underbara kåta hårdheten
stoppa in den NU

säger inte stopp
sålänge jag får din sköna snopp

Låt mig skaka i orgasm
vill ju somna nöjd
och
nyknullad...


jag älskar ju DIG!




Fri vers av häxanmara
Läst 616 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-31 23:36



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Hihi hur hamnade jag på den här då? *S*
Hela kvällen kommer tillbaka inom mig...fasen vi måste göra om det igen! Ja asså skriva dikt och dricka öl eller vad vi nu drack ;)
2009-06-18

  Stigfinnaren
Bra skrivet!
Schysst med raka rör & råa känslor!
Ärligt och snuskigt....*liten guldstjärna*
2008-06-04

  Blomster
Jag har visst mycket kvar att lära för så där skulle jag aaaaldrig våga göra (eller skriva)! ;) Fast ni är ju knasiga ni två men ni är mina knaskompisar och jag gillar er massor!
2008-06-01

  Spider
ja den grill kvällen kanske det är tur att man inte är där..
ni två är ju små tokiga när ni två kommer ihop!! ;)
2008-06-01

    Nattviol
två kvinnor med fantastiska
häxegenskaper!
den kvinnliga lustan är grym!!
och dikten ångar av åtrå
i KÄRLEKENS tecken..
jävligt najs!!
pusss
2008-06-01

  Lejonhjärtas poesi
Här var det kåthet och passion utom sans mer som i trans! Vilken underbar kvinnlig hetta, naket, ångande sexigt. Det är klart att ni hungriga tjejer på grillfest ska äta er mätta!
2008-06-01

  Lyckohäxan Enediel
*ler brett* är man hungrig så är man!!
Tack vännen för en härlig kväll!
2008-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Tänker på Judas Priests låt \"Living After Midnight\"...och lite annat...
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara