Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens tid

Själ av smärtans djupa
sorg färgad svart
utan färgers nyanser...
oåtkomligt av ljusets strålar
lever i existensens kropp
men inte levande...
sorgens helande tid...
tids nog bryter sorgens
tjocka töcken sakta bort..
till regnbåge av alla färger


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-01 00:56



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2008-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Det kan du vara viss om.
Rättfärdighetens sol skall gå upp med läkedom under sina vingar.
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP