Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogen brinner - utvidgad haiku

Stickande röklukt -
solnedgång höljd i slöjor
från brinnade skog

Som fågeln flyger
är det sex mil till elden -
långt bort och nära




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-01 21:20



Bookmark and Share


  vera gade VIP
när jag flyger som fågeln
då skall jag förtäras av elden
nära nu - och så långt borta
2008-06-03

  berxper
Ja, allt är relativt.
Avslutningen är magnifik!
2008-06-03

  Arv
Gillade sista raden, gav den styrka!
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

papillon