Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man måste tydligen kämpa mot allt här i världen. Ibland känns det bara för mycket.


Kämpa

Tydligen måste man kämpa mot allt.

Gräsfläckar på vita byxor.
Patriotiska reklamfilmer.
Världssvälten.
Missfärgade framtänder.
Magkatarr. Mensvärk. Migrän.
Nedläggningar av ålderdomshem.

Räcker det inte att måsta kämpa mot sig själv?




Fri vers av Sara Se
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-06-30 14:55



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Tyvärr räcker det nog inte... Bra skrivet!
2005-07-13

    ej medlem längre
Bra bra!
2005-07-01

  Sofiapoema
Sant
2005-06-30

    vilsen
så sant så sant ! bra !
2005-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Sara Se