Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men det är inte någon småbarnscrush det är inte någon sommarförälskelse fan älskling this is the re

jag vill känna
dina fingrar över min hud
och bara dina läppar mot min panna

för jag vill
att blodet i mig
ska rinna igen
jag vill älska så det
gör ont
så det bränns med varje andetag

och jag
vill bara skrika
(darling make me live again)

när jag ser dig


men hur jag än försöker
hur bra det än låter i mitt huvud
så slutar det alltid
med ett

hej

och det är bara dina ögon
i mina
och så är det
smärtan i mitt bröst
när ditt leende avslöjar






(allt jag inte vill veta)




Fri vers av M.K. Jonsson
Läst 684 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-02 22:30



Bookmark and Share


    vemod
stark


och ooo så bra!
2008-08-31

  aol
smärtsamt
2008-08-22

  inutimonster
den här känns lite extra i mig, påminner mig om det där mötet med mitt ex som är oundvikligt med tanke på att vi bor i samma stad. darling make me live again blir ett tyst hej. gillar det du skriver.
2008-07-03

  Larz Gustafsson VIP
Man vill leva.
Även om det gör ont.
Inte bli \"comfortably numb\".
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

M.K. Jonsson
M.K. Jonsson