Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juninatt - utvidgad haiku

Midnatt i juni
och de flesta tiger still -
men några vakar

Ihärdigt bräker
himmelsgeten däruppe
i svindelljuset

och hagarnas får
svarar honom utan prut
med samma läte




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-03 21:21



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Åh! En himmelsget! - jag har alltid undrat vad det var... Skönt (ny?)skapande! \"Svindelljus\" var ett ljuvligt ord som passar i juninatten.
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

papillon