Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att bli mätt, vägd, och dömd innan man ens fått chansen.


Vad ger dig rätten!

Vem är du att döma?

Utan en sekunds tvekan, utan en tanke.

Bara en blick.

Ändå vill du inte se, inte förstå.

Blind.

Ett misstag, en svart massa som fläckar ner allt det som är vackert.

Men det enda som är smutsigt är ditt annars perfekta synfält.

Nu dömer jag dig.




Fri vers av Kaylie
Läst 331 gånger
Publicerad 2008-06-05 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie