Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.se


Här har jag funnit en plats

för mitt hjärtas blomster

att slå rot växa och slå ut

Här har jag funnit hjärtevänner




Fri vers av eva m h
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-05 10:46



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En mycker korrekt och poetisk beskrivning av poeter.se
2008-06-06

    Birgitta Wallgren
Ja, så sant.
2008-06-05

  Marreb
Ja, hjärteinriktade vänner finns det många av här. :-)
2008-06-05

  Carola Zettergren
Visst är det välan underbart!!!!
2008-06-05

    gnupung
Tack detsamma! :)
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

eva m h