Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprop från kvalsterrättsförbundet! Fästingarna lider!!

Genom kvalsterrättsförbundets nätverk har vi fått otaliga rapporter om det heta och torra vädrets förödande inverkan på våra redan tidigare så missgynnade vänner. Torra och skrumpna fästingar irrar förtvivlat omkring, sökande efter skugga och fukt. Vi manar därför alla sanna djurvänner att förse sig med vattenkannor och flitigt överstrila de biotoper där dessa våra minsta medvarelser försöker överleva. Genomförs operationen i naket tillstånd och avslutas med rullning i den fuktade vegetationen kan man ytterligare gynna de nödlidande genom att erbjuda den egna kroppen som välkommen näringskälla.
Vi samlas i Kungsan i natt, kapar en skärgårdsbåt och landsätter grupper av aktivister på varje lämplig skärgårdsö som vi kan nå.




Övriga genrer av papillon
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-05 11:03



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Min hund offrar sig för deras överlevnad......
2008-06-08

  Björn Nilsson VIP
Låt de små dj-a lida! Enda gången i mitt liv jag ätit pencillin var för några år sedan när ena foten formmässigt förvandlades till en fotboll efter fästingbett. Död åt ... ned med ... krossa krossa krossa!!!!
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

papillon