Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finna mening

 

vill komma över

till ordens andra sida

och finna mening




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 298 gånger
Publicerad 2005-07-01 03:10



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Något man alltid strävar efter... Verkar som om du har lyckats än en gång!
2005-07-01

    Mejja
I dessa små ord finns just den skarpa meningen. Fortsätt så!
2005-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson