Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla rasister som är beredda att dö för sitt land kan göra det nu!




ville bara säga det!




(en hyllning till Dia Psalma - Bärsärkarmarsch)




Fri vers av Latifa Baker
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-05 20:15



Bookmark and Share


  Pontus W.U
Håller med! De verkar ju så hilmla sugna och tjatar om det så ofta, så varför låta dem lida?
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Latifa Baker
Latifa Baker

Mina favoriter
En fallen ängel
Ärlighet