Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vill ha mig..

Mitt hjärta
vill du nå..
helt för dig
av kärleken
till mig..
av ömheten
den vackra
fångar du
mig sakta..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-06 00:10



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
VACKERT
2008-06-06

    eva m h
Mjuka vackra rader!
2008-06-06

  Havsbris
;o)
så glad alltid,
så kärleksfull och
ödmjukt att man
vill läsa dig för att
dela detta med dig...

den vilja känner jag
igen ahhahaha även
om det handlar bara
om familj eller vänner,
djuren eller andra
andliga känslor ;o)

det handlar ändå om
kärlek utan vilkor...

tack för dina lugna
och rena verser ;o)
2008-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Tender is the night...

Han har sin väg in i hjärtats gemak.
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP