Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Splittrad verklighetsuppfattning - haiku

Kaleidoskopet
åtger med brutal skärpa
min själs förvirring




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-06 00:13



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SUVERÄNT!
2008-06-08

    papillon
Aaah! Jag tror jag kvamner! Där ser du hur svårartad mitt förvirring blivit..........
Nu är det rättat, tack!
2008-06-07

  korpfjäder
Eftersom jag lärt mig, att du i allmänhet är språkligt oändligt korrekt måste det vara ditt förvirring som orsakat ditt själ detta!
2008-06-07

  Kristina Wallbing
Suverän bild av förvirring!! Men kan det inte vara lite vacker också?
2008-06-06

    eva m h
Aj då!
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

papillon