Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brösten som tröstar

 

 

Vinder blåser

runt din själ

 

Själen blåser

förbi

 

Flyger över en åker

där finns tröst

 

Tröst som ammar

som vinden

 

Över åkern vinden

flyger

 

Hem till byn

där stannar

Du

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av häxanmara
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-08 00:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
intressant men svårtolkad text...en känsla av hemlängtan förnimmes... eller...
2008-06-11

  Sladjana Zubcevic
\" Vinder blåser

runt din själ



Själen blåser

förbi \"
V A C K E R T
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara