Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För ett ögonblick trodde jag att det var den första efterlängtade regndroppen...


Önsketänkande - distikon

Sitter på vitmålad soffa under den grönskande eken
Känner på hjässan ett stänk, björktrasten tjattrande flyr




Fri vers av papillon
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-08 20:38



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Människan - alltid i underläge!
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

papillon