Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntan


Uppåt strävar min kaprifol

Strävar mot solen

Blomknopparna växer sig stora

Snart slår de ut i gula skyar

Sprider sin underbara väldoft

I kvällningen




Fri vers av eva m h
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-09 17:52



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Minns barndomens
kaprifol som växte
sig högre än torpet
vi bebodde. Somnade
med kaprifoldoften
svävande runtom.
Minnesvärd text!
2008-06-16

  Michaela Dutius
gammeldags blomma som minner om strävsamma torpare och bondmoror
mycket vacker text
2008-06-10

  Sofie Viktoria
Åh, kaprifol är en av mina absoluta favoriter! Doftar ljuvligt!
2008-06-10

  Marreb
Då kommer jag och sätter mig bredvid och njuter av doften. Kanske plockar ett och annat skott så jag får med mig en del av härligheten. Ok? :-)
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

eva m h