Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Madrigal

Hör sången som klingar
när kvalmet har lagt sig och fåglarna tystnat bland löven
sin frid den till rastlösa människor tröstande bringar

i skymningen sval
när skuggorna djupnar mot natten och dyningen stillnar
och stjärnorna tändas i gnistrande tusendetal

då väver sig stämmorna samman till en madrigal




Bunden vers (Annat versmått) av papillon
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-09 22:21



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Så vackert! Varifrån kommer stämmorna?
2008-06-16

  Mats Henricson
Oerhört njutningsfull ! Bokmärker !
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

papillon