Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är död av ett skott

 

 

 

Är ledsen idag

 

Lyssnar på en sång

som gör mig glad

 

Lyssnar på opera

de ekar så fint i öronen

 jag blir lugn i mitt hjärta

MEN

Hjärtat har krossats i tusen bitar

som ingen kan laga

 

Är så ledsen så jag  skriker rakt ut

ut mot skogen där alla djuren bor

Skriker som ett djur som vrålar

efter hunger och vaktinstinkt

 

 

 

Torkar tårarna med mina klor

som växt ut  pga av dig

Spottar i näven och vässar dom

 

Nu min bror ska du springa och

 gömma dig

för nu är jag redo

redo för krig

 

Nu är kriget här

Kriget som du börja

 

jag din syster

jag den snälla som tog hand om dig

när du mådde dåligt flera gånger

 

Men nu är snällheten över

så snälla göm dig

ifrån mig

 

 

Laddar geväret siktar....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av häxanmara
Läst 412 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-09 21:52



Bookmark and Share


  genni VIP
...det här var starkt...
2008-06-10

  Lyckohäxan Enediel
Ja fy fan...din kärlek till din bror går inte att ta miste på...för utan kärlek så hade du inte kunnat bli så arg.
Gillar den här...skriven rakt ut i luften...som ett skott...
2008-06-10

  Karl-Bo Lundstedt VIP
\"vatten i ögonen renar
blod svider\" ...
smärtsam läsning
men ibland MÅSTE man
bara ladda bössan.....
applåder...
kb
2008-06-09

  Sladjana Zubcevic
SMÄRTSAMT VACKERT!
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara