Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden som aldrig dog

 

 

Hettan

bränner solnedgång

 

Vindarna

blåser elden fram

 

Vindarnas vågor som

svämmar över

 

 

 

Landet långt bort

 

 

 

 

 




Fri vers av häxanmara
Läst 419 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-10 00:34



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så sveper vackerheta vindar över den poesin...flammar över land och hav...finsaker...ja...
2008-06-11

  Michaela Dutius
Vacker-sorglig-poetisk och berörande
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara