Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18:e veckan - haiku

Vårt fjärde barnbarn
är än sålänge bara
en rundad kontur




Fri vers av papillon
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-11 00:26



Bookmark and Share


  vera gade VIP
snyggt: ä- ba- u...
(fast den piper väl när man trycker på den?)
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

papillon