Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nycklarna


Bara Kärleken

har nycklarna till

mina låsta rum







Fri vers av eva m h
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-11 22:41



Bookmark and Share


  karenina VIP
alldeles sant. kort och koncis, gillar!
2008-06-16

  Gunilla VIP
Precis så är det!
Bravo!
2008-06-16

  Maria T
Störst av allt är kärleken
Kärlekens nyckel
2008-06-15

    © Birgitta Wäppling VIP
Kort och koncist, och träffsäkert!
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

eva m h