Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuvlig

Så nära
finns du..
helt intill mig
nuddar vid mitt hjärta
genomstrålad utav dig


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-12 09:55



Bookmark and Share


  Maria T
Mycket vacker poesi
2008-06-13

  Johan Bergstjärna VIP
Ljuvligt!
2008-06-12

  Kalle.O
Vacker!
2008-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Bruce Springsteen sjöng om \"human touch\", men här anar jag även en annan dimension.
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP