Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ser den genom fönstret just nu......


Sorkens klagan - haiku

Fram och tillbaka
drar döden över fältet -
hornugglan jagar




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 359 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-12 22:06



Bookmark and Share


  Markattan
En mycket väl beskriven ögonblicksbild av denna jakt/språngmarsch för livet.
2008-06-14

  korpfjäder
Hornugglan! Åh, den skulle jag vilja se i verkligheten, även om du målar den så att den nästan blir synlig i mitt vardagsrum.
2008-06-14

    ej medlem längre
Yes! Härligt!:))
2008-06-13

  desperado
Snygg haiku! Bra rytm och uppbyggnad. Jag gillar den.
2008-06-13

  Vind
... eller springer maten på ängen ;)

Underbar ögonblicksbetraktelse!
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

papillon