Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varmt nära..

Kärleksfullt håller du dina
ljuvliga armar runt min kropp..
din blick så öm så varm nära min
kysser mina läppar av längtan
av passionens lustar blir jag din




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-13 00:21



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Har du funderat på att ge ut en kärleksdiktsamling!?
2008-06-14

  Maria T
Mycket varm och innerlig
kärleksdikt
2008-06-13

  * Ammi *
javisst, vad vore vi utan varandras närhet
vackra rader!
2008-06-13

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-13

  Larz Gustafsson VIP
Jaså du, Haugen...He, he...(wink, nudge...)
2008-06-13

  Haugen
ååh den känner jag igen mig i! :D
2008-06-13

  Larz Gustafsson VIP
Tror jag det...
Denna förening...
2008-06-13

  Havsbris
ahhahahhaha

Gud, du skriver allt
den viktigaste i
korta rader ;o)

behövs inte mer
för att kunna känna
och de hela bilden ;o)

Amazing!!!
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP