Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om somrar jag glömt och ögonblick jag drömt





Under höga vida kastanjer
lättjefullt uthälld i en vilstol
läppjande på vin och soda

hettan utanför dämpar ljuden
fuktiga skuggors spel
blott trädkronor sjunger
strömmar i vinden

lockar fram aningen av ett minne
om loja dagar som aldrig tog slut

fullt närvarande
upphör jag att existera
eller
är det tiden




Fri vers av rebecca d
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-13 17:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön poesi.
Applåd!
2008-07-29

    Regina E
En härlig befriande sommardikt där minnena och nuet blandas. Tycker speciellt om hur du sitter "uthälld" i vilstolen.
2008-06-24

  isidore
Lysande, speciellt den sista delen.

\"aningen av ett minne\"

fint.
2008-06-20

    gufa
vakert

det är tiden
som strömmar i vinden

lockar fram aningen av ett minne

mvh. gufa
2008-06-19

    Bodil Sandberg
Vilken tjusig dikt är det första jag tänker..jag får gåshud av all den närvaro här..känslorna och tankarna strömmar liksom emot en..applåder!!!
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d