Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste orden



Mitt hjärta svider
varje gång då jag hör de vackra orden.
Alla låtar som jag älskade
skickade jag dig.


Du fick de vackraste orden
som en kärlekspresent.
Jag kan inte längre lyssna på dem
de påminner om dig.


Så jag hoppas verkligen
att du har slängt bort de vackraste orden.
För du förtjänar inte
att få höra dem.




Övriga genrer av Manal
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-07-03 22:58



Bookmark and Share


    joanna
för du förtjänar inte att höra dem...precis!
2005-08-06

  Hans w-art Westlund VIP
har skänkt dikter, tavlor, delar av mig till många. ibland vill jag att de sakerna bara ska försvinna... precis som du. bra dikt!
2005-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal