Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina låtar


När jag lyssnar
på dina låtar

Så kan jag se dig
framför mig.


Varje ton som spelas
påminner mig om oss.

Så jag undviker
dina låtar.


Men du ska veta
att jag har kvar dem än.

För ibland när jag är nere
så får de mig att le.




Övriga genrer av Manal
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-07-03 23:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hehe den svider och masserar på en o samma gång =)
2005-08-08

  Hans w-art Westlund VIP
skön vändning på slutet. gillar tonen i den. eventuell ändring bara på sista raden; "så får dem mig att le" ska det inte vara "de"?
2005-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal