Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek i överflöd

Ljuvlig är du....
inför mina ögon
din gestalts vackra
utstrålning av kärlek
kärlekens ögon lyser
i ditt underbara...
med din vackra närvaro
öser du kärlek i överflöd
till mitt längtande hjärta..
alltid finns du där för mig



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-14 22:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Joh 10:10
Rom 5:5
2008-06-14

    eva m h
Du har så vackert språk!
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP