Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför sitta och hänga läpp...


väntar på prinsen på den vita springaren



här sitter jag

som Rapunzel i mitt torn

väntar

nejförresten...
det går inte dansa till fågelkvitter
eller molnformationer

jag klipper av mitt hår
tvinnar ett rep
klättrar ut genom fönstret

får jag tag på en prins
lockar jag ner honom från hästen
sitter upp på prinsen

och rider senare iväg
på springaren
klädd i vitt

med håret fladdrandes i vinden

och prinsen?

här gäller det för honom
vara snabb i vändningarna

om han vill vara med




Fri vers av glittertindra
Läst 462 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-06-15 11:38



Bookmark and Share


  Eric R Ström
Skall det vara på det viset så kommer jag till fots.
2008-06-16

  Carola Zettergren
HIHI SUVERÄNT!!!!!
2008-06-15

  Sanningsägaren VIP
Hihi där kom den! :P
2008-06-15

  glittertindra
hm... det är kanske jag som behöver räddas från hästen?? eller om det var tvärtom??? :)
2008-06-15

  Tabes
Prinsen kommer snart ikapp dig... med eller utan häst. :-)
2008-06-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
*-NAN GRATTIS!
PRECIS SÅ ÄR DET
PÅ SIN VITA HÄST
KOMMER HAN...
TILL DIG, HAN KAN
VÄL INTE MOTSTÅ DIG!
NEVER OM HAN ÄR CLEVER
\'**********************
2008-06-15

  -Ulla Tilemo- VIP
Ska man tycka synd om prinsen som får gå där utan både häst och kärlek....?
Äh han rider väl in en ny. Och du med....;-)
2008-06-15

    Birgitta Wallgren
Fick höra den kommentaren en gång av en kille, att jag sitter och väntar på prinsen på den vita hästen...Rolig text av dig!
2008-06-15

  karenina VIP
bra tips, tror jag hänger på :-)
blandad med humor, lite ironi och en smula allvar.
2008-06-15

    Jojjan
Sagor är något av det vackraste som finns! Applåd!
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra