Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag delar för tillit ,jag delar för ärlighet, jag delar för frid,och jag väljer vem jag släpper in på min integritet.. steg 4


Öppnar dörren



Spränger dom murar jag byggt för att gå ner
på knä och krossar de myter jag själv byggt upp

Jag möter mig själv i regn och sol
jag plockar upp ogräs och ger de till honom

Jag tar sönder mig själv i små molekyler
för att än en gång byggas samman igen

Ambivalensens mörker och harm öppnar
än en gång nya portaler, nya dörrar

Nya dörrar till den frihet som min strävan
tar mig till, de vägar och dörrar som jag väljer

Det som får mig att känna mig äkta,
de som får mig att känna mig fri

Min ärlighet speglas
och jag håller på att förseglas,
Trygghetens vagga viskar min våg

Min kärlek är så stor och i den
just nu min eviga trygghet bor

Jag åter förenar de rötter som så
länge lidit av ärr och brinnande sav

Jag öppnar dörren till verkligheten och jag
vågar stå kvar när natten blir till dag

Trygghetens dörrar öppnas och det
brinnande ljuset bränner min hud,
svidande smärta förvandlas till kunskap

Och mitt träd läker med tid igenom
kärlekens giv, när jag lägger fram mitt liv











Fri vers av coffe
Läst 305 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-16 23:10



Bookmark and Share


  yllot
Fantastiskt, mina ögon och min själ flyter med i din text och mitt inre fylls av ljus och av hopp.. Fylls av den kraft och den frihet dina ord förmedlar.. Vår frihet..
2008-07-01

  Lyckohäxan Enediel
Wow...gillar denna!
Åååh raderna

\"Jag tar sönder mig själv i små molekyler
för att än en gång byggas samman igen\"

För mig är det en stor klokhet och yes säger jag!
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe