Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kramP

och orden gör ont
de kliar under mitt skinn
och liksom kryper
i mina nerver
ändå kan jag inte säga det jag vill ha sagt
kan inte få ut orden i den strida ström de flödar inuti mig
istället blir jag låst
och tappar kontrollen
har ingen aning om vad som bubblade ur mig sist jag öppnade munnen
kanske är det därför jag är så blyg?
för att orden driver med mig...
de kommer när de vill
och inte som JAG KAN
jag kan uttrycka mig
jag kan
men inte när någon lyssnar.....




Fri vers av Zam
Läst 485 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-16 21:16



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
Jag tror nästan att det är mig dina ord beskriver :P För jag känner så väl igen mig i denna text. Jag är själv svag för att börja texter med "och". Och ditt "och" passar perfekt som början på texten. Riktigt bra!
2008-07-25

  aPorcupine
Kan inte låta bli att le trots det lite sorgliga budskapet. Men du har beskrivit mig på pricken. Det måste du få ett leende och en stor applåd för.
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam