Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inse sina fel


Bjälken i mig

Förlåt mig

trodde jag var ensam om att vara sårad

Jag har insett  att jag är alltid den som sårar

Förlåt att jag är kall och hård mot dig

jag har insett att bjälken är stor inom mig

jag skall inte döma din flisa




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-16 23:07



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Självkännedom är rätt redskap du verkar ha det.
Jag skall inte döma din flisa, underbart !
2012-07-29

  Jean-Michel Orblin
man sårar varandra ibland och då kan ordet förlåt användas!
bra skrivet
bjälken och flisan förstod jag inte riktigt vad du menade?
2009-01-03

  Don Jorgé
Oerhört fint skrivet. Känns så stort på ett fint sätt.
2008-06-19

    Rolf Leijonmarck
Det var en fin dikt. Roligt att du använde bibliska referenser. Det har ju gjorts så i alla tider. Och när folk inte ens känner till de vanligaste ordspråken i bibeln så blir språket fattigare.
2008-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Men hos Herren finns nåd och tröst.
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP