Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att närma sig Gud


Herre

Jag är här nu

inför dig

låter jag mig nalkas dig

oh Herre du låter mig gå dina vägar som du vill att jag ska gå

 




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-17 08:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart, Caz.
Gud välsigne dig i kampen!
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP